Dom > Znanja > Sadržaj
Uobičajena pogreška Radio smjer
- Sep 20, 2017 -

(i) ekološke pogreške

U pravcu radija, sustav prima radio signala zrači na izvor signala, Međutim, zbog vremenskih uvjeta, na primjer, okružuje postojanje visokouzlazni zgrade, šume, kule, žice visokog napona, metalne konstrukcije, itd., će ometati prijenos smjer radio, tako da odstupa od puta prijenosa, preciznost mjerenja, što je rezultiralo u odstupanja.

(ii) sustavne pogreške

Greške uzrokovane smjer nalaz okoliš, pronalaženje smjera opreme i pronalaženje smjera antene su sustavne pogreške.

Ako mjerni uređaj nije točan, rezultat smjer nalaz nije pouzdan. Stoga, kako bi se razumno odabrati smjer opreme i potpuno razumjeti princip rada opreme, što je više moguće smanjiti pogreške uzrokovane opreme.

Antena radijus je jedna od najvažnijih sustavne pogreške. Greška uzrokovana antena radijus je pod utjecajem mnogih faktora, kao što su smjer vala.

(iii) polarizacija greška

Smjeru finder za detekciju radiovalova s Proizvoljno polarizacije kutova i wavefront sklonost u isto vrijeme, Vertikalna polarizacija Val i Horizontalna polarizacija Val će biti prihvaćen, jer tijelo antene koristi u vertikalne komponenta i Horizontalna komponenta pojavljivati smjera karakteristike karte, nije isti, tako da sintetička smjera karakteristike karte će biti iskrivljena, rezultira pogreške u smjeru ovaj greška se zove planiranja pogreške. Ionosferske parametara varirati tijekom vremena, pa polarizacija greška će se promijeniti s vremenom.