Dom > Znanja > Sadržaj
Izgradnje pripremu lagane Čelične strukture procesa instalacije
- Sep 20, 2017 -

1. test i prihvaćanje sidro vijci

Komponenta ulaz i prihvaćanje, sastavljanje podataka inspekcije, podizanje i pozicioniranje komponenti, privremena fiksacija, korekciju mjerenja, antene test veza visoke čvrstoće vijka za zavarivanje, inspekcije, boja popravak, završetak prihvaćanja, popravak zavarivanje dvorištu plana opskrbe. Budući da izgradnja radnu površinu duže, gradnja katunarima je veća. U tu svrhu, pomno pritom komponenta ulaz i podizanje tjedan, dan plan, komponentu u dan plan, točan broj i broj svaki komad. Dnevni unos komponenti kako bi zadovoljila svakodnevno podizanje plana i podrška na licu mjesta kako bi se osiguralo da su tri dana komponente zadržava.

Prema stranice dobrom rasporedu, tjedan dana unaprijed izvijestiti proizvodnju biljaka, tako da se proizvodni pogon u bilo kojem trenutku shvatiti stranice instalirati potrebne komponente za unos vremena. Plana mijenja barem dva dana unaprijed izvijestiti proizvodni pogon, proizvodni pogon bi trebao biti strogo na licu mjesta podizanje napredak potrebne komponente u planu, na vrijeme za prijevoz komponente stranice prostor za lokaciju.

2. komponenta ulaz inspekcije

Inspekcije čeličnih komponenti nakon ulaska inspekcije grupa prema teretni list za provjeru broja i broj komponenti kako bi se slagala, utvrdio da problem pravovremeno na napomenu, komentar proizvodni pogon, kako bi se zamijeniti dovršen komponente. Prema dizajn crteža, specifikacija i izvješća o kontroli proizvodnje postrojenja, kvaliteta komponenti prihvaćanje Potvrdite, učiniti dobro provjeriti zapisa. Kako bi se bezuvjetno komponente mogu biti promjene u tvornici u vremenu kako bi se osigurala izgradnja napredak, može biti direktno u tvornici inspekcije. Uglavnom provjeri dimenzije komponenta, veličina i razmak rupa, lokacija ugrađenih dijelova, itd. Provjeriti korištenje kvalificiranog mjernih instrumenata, uniformi vladar. Proizvodnja komponenti prelazi standardnu pogrešku i deformacija u prijevozu mora biti Popravljen i smanjene u prizemlju prije instalacije.

3. čelični komponenta dvorištu aranžman, čišćenje

U skladu s instalacijom toka prateće komponente u mjestu, upotreba auto dizalice koliko je to moguće Stog blizu mjestu instalacije. Slaganje čeličnih komponenti treba biti odoru, postavio stan, kako bi se spriječilo komponenta slaganje kompresije deformacija, komponentu bi trebao ne biti složen više od tri kata. Prije podizanje, članovi moraju ukloniti hrđa i prljavština iz kontaktne površine i trenje površina Čelične žice četkom.