Dom > Novosti > Sadržaj
China's Top deset Radio i TV tornjevi
- Sep 20, 2017 -

No10. Nanjing Radio i TV toranj poznat i kao "Zijin tornja." Nalazi se na zapadnoj strani parka Gu, Qinhuai rijeka, toranj visine 318.5 metara, je moderna, multifunkcionalna, TV toranj, toranj ud je tri udovi stoje u sredini kroz prazan modeliranje veličanstven otkriva krajolik, koji žive u zraku velika, mala kula , oblik leteće tanjure, toranj kule toranj Hall, znanost Palace, suknja building i kvadratnih, travnjak, zeleni pojas sastoji od skladne zgrade.

No9. Łeba toranj, smješten u Łeba, Shandong Province, sjeverno od kraja jugu, nalazi se u Yihe, 祊 rijeka, Liuqing Sanhe presjeka. je skup radija, televizije lansirati, turizam, ugostiteljstvo, izložba usluge i druge višenamjenske usluge u hodnicima čelični toranj. 326 metara visoka, je trenutno prvi visoki toranj u Kina je urbana razini.

8. Heilongjiang provincije radio i TV toranj, poznat kao "Dragon Tower", smješten u Harbinu Hi-tech razvoj zona, izgrađena 2000 godine i otvorena za svijet, je skup radija i televizije lansirati, turizma, hrane i zabave, oraničnih kultura parkova, oglašavanje, bežične komunikacije, ekološke meteorološki monitoring, mikrovalna komunikacije u jedan sveobuhvatni multifunkcijski toranj, toranj je 336 metara visok.

No7. Makao TV toranj kule na jugozapadnoj strani Macau, 338 metara visok. Zbirka turizam, izložbe, banketa i rekreativne i zabavne funkcije u jednom, visoki armiranobetonski struktura toranj, je jedan od poznatih znamenitosti u Macau. Najviši sloj razgledavanje u kuli pogledom na okolicu i pregleda krajolika na udaljenosti od 50 km.

No6. Hefei Jade TV toranj, smješten je u prekrasan i elegantan marelice vrtu u sjeverozapadnom djelu gradu Hefei, kula je 339 metara visok. Šest čelika velikih promjera cijevi u Hiperbolični parabolični liniju od temelja, nositi u visine od 209.40 metara iznad tornja, Čelične cijevi promjera od 1,5 metara, svjetski najveći čelični toranj.

No5. Središnje ravnice Fota, također poznat kao Henan Radio i televizijski toranj, nalazi se u Henan provinciji Zhengzhou navigacija istoka i prijevoz velike brzine razmjene. Toranj je najviša u svijetu čelični toranj, toranj visok 388 metara je Kina je najviši, drugi svjetski čelični toranj. (Prvi je Sky Tower Tokyo čisto)

No4. Centralni radio i TV toranj je osnovao siječanj 1987, dovršen u rujnu 1994 i službeno otvoren na listopad 1. visok 386.5 metara, plus gromobrana Ukupna visina od 405 metara.

No3. Tianjin radio i TV toranj, jedan od deset scene, scena ime "Sky Tower vrte oblak". Završen u oktobru 1991, također poznat kao Tianjin aktivnosti centrom. Pokriva površinu od 350 000 kvadratnih metara, smješten u četvrti Hexi, sjeverno od sportski institut, na zapadu vjetrom sjena prekrasan vodeni park. Ukupna visina je 415.2 metara.

No2. Oriental Pearl TV Tower jejedan od Šangaju kultni kulturnog krajolika, smješten u Pudong Lujiazui, toranj visine od 468 m. Toranj ima svemirsku kapsulu, revolving restoran Šangaj grad Paviljon povijesni razvoj i drugih krajolik i roštilj, 1995. je uključena u jednu od Šangaju top deset novih krajolika.

No1. Guangzhou kula, također poznat kao Guangzhou nove TV toranj, nadimak mala lijepa struka, smještena u Guangzhou Haizhu District (Yi Chau otok) pokraj brežuljku crveni toranj, toranj tijelo 454 metara visok antenski jarbol visoka 146 metara, ukupne visine od 600 metara, je Kina prvi visoki toranj, svijet je treći najviši toranj, nakon Tokija čisto Sky Tower.