Dom > Novosti > Sadržaj
Uvod u Radio komunikaciji toranj
- Sep 20, 2017 -

Toranj-strukture i jarbol struktura koja se koristi za prenošenje ili primanje radio valova, koristi kao radijator za radio emitira antenu ili kao Podrška za odašiljanje i primanje antene. Uglavnom se koristi u komunikacija, emitiranja, televizija, radar, navigacija, daljinsko upravljanje i tako dalje. Komunikacije i emitiranje uglavnom koristi dugi Val, srednji Val, kratki Val (komunikaciju možete koristiti mikrovalnu) za prijenos signala, televizija koristi ultrashort Val i mikrovalnu za prijenos signala, navigacija uglavnom prenosi signal do Srednji val.

Visina kula radio sa YUCHAMPO, srednji Val i kratkog vala ovisi o valnoj duljini (frekvenciji), koeficijent vodljivosti zemlje, udaljenost prijenosa i tako dalje. Radio toranj visine za ultrashort Val i mikrovalna ovisi o udaljenosti prijenosa. Razmnožavanje udaljenost ultrashort Val i mikrovalna je jednaka razmaku između antene i antene uz površinu zemlje. Za ravne ili blago brežuljkastih terena, širenje udaljenost može biti izračunata (km) u vrsti HT kao predajne antene visine; HR za primanje antena visina (m). Kada stvarne udaljenosti veća od udaljenosti prijenosa dobivenih gornji tip releja toranj mora biti postaviti u sredini.

Antena struktura dugi Val, srednji Val i kratki Val koristi u strukture aranžmana često sastoji se od nekoliko mjesta i čak desetke kula radio kao antenskih nizova, a Horizontalna ili Vertikalna antena i žica mreže su uzdignute na radio toranj. Jarbol avion aranžman dugi Val antena, smjera jaki Val antena i kratkotalasni antena je prikazano na slici. Za Ultrashort Val i mikrovalna, samo ukrasiti antene na jedan toranj. Međutim, kako bi se zadovoljili zahtjevi prijenos udaljenost, viši toranj, često je potrebno.